King shape

Za kraljevsku figuru tijela, za lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, s čvrstom i
glatkom kožom tu je King Shape.

King shape


King Shape uređaj kombinira više tehnologija:
● dualnu ultrazvučnu kavitaciju
● radiofrekvenciju
● infracrveni laser
● endermologiju

Sve tehnologije su zajedno integrirane kroz različite aplikatore, a tretman je fokusiran samo na problematična područja prethodno dogovorena s terapeutom. To nam omogućuje u potpunosti sigurno i precizno djelovanje na metaboličke procese smanjenja obujma masnih stanica, drenažu, učvršćivanje veziva što za rezultat ima smanjenje masnih naslaga,
redukciju celulita i zatezanje kože.


Fenomen kavitacije je već desetljećima iskorišten u medicini, a u novije vrijeme svoju
primjenu našao je i u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira
eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija. Rezultat toga je brza redukcija masnih naslaga na tretiranom području. Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti organizma, stilu života i prehrambenim navikama.

U King shape-u imamo dvostruki ultrazvuk pod kutom 45 stupnjeva sa snažnim lipolitičkim efektom u sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom.

Radiofrekvencija kontrolirano
zagrijava tkivo na temperaturu 37-41° C što potiče stvaranje i reorganizaciju kolagenih
vlakana. Infracrveni laser jako potiče cirkulaciju, dotok hranjivih tvari i kisika te eliminaciju štetnih tvari. Smanjenjem obujma masnih stanica otpuštaju se metaboliti masti (glicerol i slobodne masne kiseline), raspadni produkti, toksini i voda. Sistem eliminacije kod svakog je organizma različit i ovisi od mnoštva faktora.

King shape nije samo tretman za smanjenje obujma nego je najbolje oružje i tretman izbora kod celulita. Celulit u svom nastanku prate različiti faktori, ali u globalu rezultat je povećanog obujma masnih stanica i loše drenaže, slabog veziva i u konačnici upalnih procesa na vezivu sa stvaranjem fibroza kod netretiranog celulita. Kako King shape djeluje na obujam, drenažu i učvršćivanje veziva pokazao se zaista idealnom, sveobuhvatnom metodom u oblikovanju tijela i eliminaciji celulita. Tretman je siguran, ugodan, bezbolan, a rezultati brzo vidljivi.


Tretman
Tretman se izvodi ciljano na određenoj zoni (trbuh, struk /prednji dio nogu/stražnji dio
nogu/stražnjica /ruke).
Prva sonda – dualna kavitacija sa lipolaserom. Za vrijeme tretmana čuje se specifičan zvuk.
Druga sonda (vakuum sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom). Za vrijeme tretmana
osjeća se toplina i ugodno usisavanje i otpuštanje tkiva čime se potiče cirkulacija limfe. Kod osoba sa većim stupnjem celulita mogu biti blago neugodni. Tretman se može ponoviti već nakon 2 dana, a broj tretmana ovisi o količini masnih naslaga, vrsti i stupnju celulita, metabolizmu i prehrambenim navikama klijenta.


Kandidati
Sve osobe koje imaju višak masnih naslaga, celulit i/ili mlohavu kožu na rukama, nogama,
trbuhu, stražnjici.


Tretman je kontraindiciran kod onkoloških bolesnika, kod osoba sa ugrađenim
pacemaker-om i metalnim implatantima, kod epilepsije, akutnih upala u trbušnoj šupljini,
temperature, tromboze, težih bolesti jetre i bubrega, kod trudnica i dojilja te osoba koje su
bile podvrgnute operativnim zahvatima zadnja 3 mjeseca.


Rezultat
Početni rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Često se naoko vidi manji obujam
tretiranog područja i zaglađenija koža. Klijenti opisuju osjećaj olakšanja u tijelu, bolji osjećaj
u svojoj koži. Broj tretmana ovisi o nizu faktora: količini masnog tkiva, vrsti i stupnju celulita, metabolizmu i prehrambenim navikama klijenta. Potrebno je minimalno 3 tretmana fokusirana na isto područje za konkretne rezultate. Kod tretmana celulita na nogama najbolji rezultati su nakon mjesec do dva nakon tretmana koliko je potrebno da se učvrsti vezivo i završi oblikovanje. Rezultati King shape tretmana mogu dugo trajati uz adekvatan životni stil i primjerene prehrambene navike.


Oporavak
Nakon tretmana odmah se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Štoviše poželjno je povećati tjelesnu aktivnost. 72 sata nakon tretmana najintenzivnije je izlučivanje iz
organizma. Za to vrijeme, mokrenje je češće, a stolica može biti rjeđa. Boja mokraće može
biti tamnija i specifičnog mirisa. Potrebno je paziti na prehranu i piti veće količine čiste vode. Preporučuje se što više eliminirati masnu, slanu i začinjenu hranu te jednostavne šećere poput slatkiša, peciva, gaziranih pića, instant napitke i alkohol.

Košarica
Scroll to Top