Sapphire 10D zeleni laser kao beskontaktna liposukcija

Zeleni laser je pravi odabir ako želite smanjiti obujam. Tretman je prvi u kategoriji neinvazivnog oblikovanja tijela, osvaja klijente izuzetnim djelovanjem i zavidnim rezultatima.

Sapphire 10D hladni laser je sigurna alternativa za bezbolno uklanjanje masnih naslaga, a popularni naziv je i neinvazivna liposukcija. Tretmani laserom su 100% neinvazivni, ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine.

Za vrijeme tretmana nema osjećaja nelagode niti boli,  a odmah po završetku tretmana, možete  nastaviti s uobičajenim dnevnim aktivnostima. Često preporučuju i kombinacije tretmana, a sve s ciljem postizanja najboljih rezultata i zadovoljstva klijenata.

Kandidati su sve osobe koje muči višak masnih naslaga ili ako želite izgubiti veći broj centimetara u obujmu. Za osobe čiji je BMI (indeks tjelesne mase) iznad 30 ili osobe koje imaju problem s pretilošću, uz Sapphire laser preporuča se i kombinacija različitih tretmana poput king shapea, exilisa, tesle. Kombinacije tretmana uvijek su najbolji odabir za postizanje odličnih rezultata.

U nastavku prilažemo par sličica rezultata od kombinacija tretmana.

Košarica
Scroll to Top