Tesla Sculpt i Tesla Extreme

Većina uređaja za mršavljenje fokusirana je samo na masnoću, ali ne i na mišiće. Naši uređaji – Tesla i Tesla eXtreme, koriste najnapredniju (HIFEM) tehnologiju – fokusirane magnetne impulse visokog intenziteta. Ova vrsta kontrakcija ne može se postići  uobičajenom vježbom. Tijekom normalnih dobrovoljnih kontrakcija mišića mišićna se vlakna opuštaju između svakog živčanog podražaja, a HIFEM generira impulse brzom frekvencijom da ne dopušta takvu fazu opuštanja. Energetski ipuls od 30-minutnog tretmana može proizvesti 36.000 jakih mišićnih kontrakcija, koje pomažu masnim stanicama da se metaboliziraju i energično razgrađuju. Tretmanom se istovremeno jačaju mišići i otapa se masno tkivo.

TESLA SCULPT

Tesla Sculpt koristi HIEMT (High Intensity Focused Electro-magnetic) tehnologiju, potpuno sigurnu, koja ima sposobnost induciranja supra maksimalnih kontrakcija mišića. Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Istovremeno otapanje masnoće i rast mišića.

TESLA EXTREME

HIFEM (High Intensity Focus Electro Magnetic) tehnologija. Osim što tijekom djelovanja Tesla eXtreme aparata magnetno polje zagrijava unutarnje tkivo, pojačava cirkulaciju i kontrakcije mišića izazivaju kataboličke procese, razgradnja masnog tkiva je pojačana i zbog ugrađene radiofrekvencije koja u dubinskim slojevima ekstremno otapa i razgrađuje masno tkivo i time se dobiva energija za potrebnu mišićnu aktivnost. (FunFact: tijekom 30 minuta tretmana, aparat napravi minimalno 36 000 kontrakcija). Zbog velike potrošnje u mišićima crpi se energija iz okolnog masnog tkiva što rezultira smanjenjem masnih naslaga. SADRŽI 4 SONDE (dok Tesla Sculpt ima samo 2), pa se može tretirati više segmenata odjednom.

Tretman koristimo za:

  • pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti
  • učvršćivanje opuštenih mišića
  • sagorijevanje masnih stanica
  • intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase
  • poboljšanje cirkulacije krvi i limfe

U prosjeku je dovoljno 6-8 tretmana za željeni rezultat koji može trajati godinu dana. Broj tretmana ovisi o intenzitetu koji vaše tijelo može izdržati i samim time je individualan. Tretman se može raditi 2-3 puta tjedno.

Kontraindikacije

  • sve vrste tumora
  • trudnoća
  • srčani bolesnici
  • visok tlak
  • metalni i elektronički implantati (pacemaker, spirala…)
Košarica
Scroll to Top