Sapphire 10D laser

10D laser najnovija je i najučinkovitija tehnologija na području estetike, dostojna je zamjena kirurškoj liposukciji. Ne zagrijava tkivo pa se može koristiti i kod osoba koje imaju ograničenja u korištenju nekih drugih metoda mršavljenja. Zbog svoje izuzetne učinkovitosti na otapanje masnog tkiva, smanjenje obujma, redukciju masnih naslaga i celulita bez nus pojava, ovaj laser trenutno je jedan od najpopularnijih tretmana u svijetu. Proglašen je najboljim i najučinkovitijim neinvazivnim laserom za redukciju obujma i masnih naslaga.

Sapphire 10D laser

Sadrži deset diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu,  ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu bez oštećenja same stanice. Dok Vi opušteno ležite hladne laserske zrake prodiru do masne stanice stvarajući poru na njenoj membrani. Istovremeno laserska zraka razbija pohranjene trigliceride unutar same masne stanice i pretvara ih u masne kiseline i glicerol. Takva emulgirana masnoća prolazi kroz otvorenu poru na membrani i izlazi iz stanice. Nakon toga masnoća se prirodno putem našeg limfnog i mokraćnog sustava izlučuje iz tijela bez ikakvog negativnog utjecaja na organizam (zbog toga se preporuča piti veća količina tekućine – voda, zeleni čaj, čaj od koprive).  Tu masnoću tijelo koristi kao energetsko gorivo i troši 4 puta brže. 

– Razgradnja masnoća

– Redukcija celulita

– Poboljšanje(ubrzanje) metabolizma

– Obnova kolagena

– Terapeutski učinak (umanjuje bol i ubrzava zarastanje)

Tretman je potpuno bezbolan i ne zahtjeva vrijeme oporavka. Laserska zraka isključivo dijeluje na masne stanice nema utjecaja na ostalo tkivo te odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim aktivnostima.

Kliničke studije su dokazale da laser ima evidentnu i dokazanu 100% učinkovitost kod svih oblika pretilosti. Smanjuje se obujam masnih naslaga i do 9 cm u nekoliko tretmana, evidentno se reducira celulit, značjno utječe na smanjenje opće tjelesne mase, oblikuje i definira tijelo te pridonosi općem zdravlju organizma smanjujući negativane posljedice pretilosti.

Ovaj laser posjeduje certifikat sigurnosti i kvalitete. U čak 17 kliničkih studija pokazao se kao tretman koji učinkovito smanjuje obujam tijela te eliminira celulit na ciljanim područjima.

Košarica
Scroll to Top