Vacuslim 48

Vacuslim 48 je inovativna linija proizvoda za njegu, tretmane mršavljenja, zatezanje kože, detoksikaciju i smanjenje celulita.

Ključ uspješne eliminacije masnih naslaga, celulita i efekta naranđčine kore je u Vacuslim 48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa smart warming i slimming efektom.

Vacuslim 48 vreća omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji potom dovodi do povećanog dotoka kisika u stanice i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata. Ovakav efekat Vacuslim 48 linije proizvoda čini da liposukcija postane stvar prošlosti.

Vacuslim 48 se može raditi kao samostalan tretman ili kao popratni tretman kod raznoraznih aparativnih metoda oblikovanja tijela. Ako se radi kao samostalan tretman za dobar efekt preporuča se paket 6 do 12 tretmana koji se izvode 3x tjedno.

  • Smanjuje se opseg već nakon prvog tretmana
  • Poboljšan je izgled i tonus kože
  • Potiče eliminaciju suvišne tekućine
  • Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
  • Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt ( efekt limfne drenaže)

L-Carnitine- ima snažan utjecaj na proces razgradnje masnih stanica,  te brine da masti sagorijevaju u energiju.

RonaCare Rutinsulfate- koristan je sastojak za smanjenje celulita i osjećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava površinsku cirkulaciju, omogućava opskrbljivanje tkiva hranjivim tvarima i otklanjanje štetnih tvari iz tkiva. Zbog njega je koža mladea i lijepa.

Kofein- snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.

Thermolate- proizvodi ugodan osjećaj topline u tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 sata.

Ekstrakt divljeg kestena- sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu. Izbacuje višak vode iz tijela te smanjuje pucanje kapilara i oticanje nogu.

Ekstrakt bršljana- Ivy ( Hedera helix)- sadrži supstance koje imaju anticelulitni učinak ublažavajući izgled narančine kore te učvršćuje kožu.

Ekstrakt alge- intenzivno hidratizira i osvježava kožu te poboljšava izmjenu tvari.

Kompleks eteričnih ulja- limun, cimet, naranča, ružmarin kao i bergamot, menta, lavanda osvježavaju i relaksiraju kožu  doprinoseći njenom boljem izgledu.

KONTRAINDIKACIJE: visoki krvni tlak, dijabetes, pacijenti na inzulinu, trudnice, dojilje, žene koje su nedavno rodile carskim rezom, maligne bolesti, epilepsija, bolesnici sa teškim bubrežnim oboljenjima, bilo kakva promjena na koži u vidu dermatitisa, ekcema, psorijaze, tretman se ne radi na crvenoj upaljenoj koži od sunca ili solarija, kao ni na tek izdepiliranoj i obrijanoj koži.

Kod klijenata sa proširenim venama i kapilarama, na tijelo nanosimo VACUSLIM 48 CREAM 2 – hladnu kremu. Topli serum VACISLIM 48 SERUM 1 možemo u tom slučaju nanijeti samo na područja koja nisu zahvaćena venama i kapilarama.

Košarica
Scroll to Top