Micropen microneedling – napredni tečaj (uključuje uređaj)

Naučite umjetnost revolucionarne njege kože

U posljednjem desetljeću, inovacije u području estetske dermatologije neprestano su transformirale način na koji se brinemo o svojoj koži. Jedna od revolucionarnih tehnika koja je stekla veliku popularnost je mikroiglom microneedling, a Micropen je uređaj koji vodi ovu tehnologiju korak dalje. Kako biste iskoristili sve prednosti ovog inovativnog pristupa njezi kože, tečaj korištenja Micropen microneedling uređaja je nužan za stručnjake u industriji ljepote.

Micropen microneedling uređaj koristi naprednu tehnologiju mikroigala kako bi potaknuo regeneraciju kože. Ove fine iglice prodiru u epidermu stvarajući kontrolirane mikrooštećenja. Taj proces potiče proizvodnju kolagena i elastina, ključnih sastojaka za zdravlje kože, čime se postiže poboljšanje teksture, tonusa i elastičnosti kože.

Tečaj korištenja Micropen uređaja pruža polaznicima sveobuhvatan uvid u ovu inovativnu tehniku, od osnovnih principa do naprednih tehnika primjene. Evo nekoliko ključnih tema koje pokriva tečaj:

  1. Anatomija i fiziologija kože: Razumijevanje strukture kože ključno je za pravilno korištenje microneedling uređaja. Tečaj pruža detaljan pregled slojeva kože, kako bi polaznici stekli duboko razumijevanje procesa regeneracije.
  2. Upoznavanje s Micropen uređajem: Polaznici će naučiti osnove rada Micropen uređaja, uključujući pravilno postavljanje igala, podešavanje dubine prodiranja, i pravilnu njegu uređaja radi održavanja njegove učinkovitosti.
  3. Priprema pacijenta i kontraindikacije: Tečaj obuhvaća važnost pravilne pripreme pacijenta prije tretmana, kao i identifikaciju kontraindikacija kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost postupka.
  4. Tehnike tretmana: Polaznici će naučiti različite tehnike microneedlinga koje se mogu primijeniti na različite dijelove lica i tijela. To uključuje pravilno rukovanje uređajem, brzinu prodiranja igala i specifične postavke za različite kožne probleme.
  5. Njega nakon tretmana: Kako bi se postigao maksimalan učinak, važno je pravilno voditi brigu o koži nakon tretmana. Tečaj pruža smjernice o njezi kože, preporučenim proizvodima i izbjegavanju određenih aktivnosti.
  6. Sigurnost i etički aspekti: Polaznici će se upoznati s sigurnosnim protokolima kako bi izbjegli moguće komplikacije, kao i s etičkim smjernicama u pružanju usluga microneedling tretmana.

Ključne informacije:

• Ponuda uključuje tečaj po izboru u Aromavita Bella Donna Beauty centru u Varaždinu

• Početno iskustvo nije potrebno

• Edukacija se vrši individualno

• Tečaj obuhvaća teorijski i praktični dio

• Trajanje tečaja ovisi o odabranom tečaju

• Termini održavanja: Po dogovoru s polaznikom

• Edukativni materijali su uključeni u cijenu

• Svaki polaznik koji uspješno savlada tečaj dobiti će certifikat o položenoj edukaciji

Košarica
Scroll to Top