Micropen microneedling – početni tečaj

Naučite umjetnost revolucionarne njege kože

U današnjem dinamičnom svijetu ljepote i njege kože, traži se inovacija koja će pružiti sigurne i učinkovite metode pomlađivanja. Jedna od takvih tehnika koja privlači sve veću pažnju je microneedling, a u početnom tečaju korištenja Micropen uređaja polaznici stječu temeljna znanja o ovoj revolucionarnoj metodi njege kože.

Otkrijte svijet mikroigala

Micropen uređaj koristi naprednu tehnologiju mikroigala kako bi potaknuo proces regeneracije kože. Ove fine igle precizno prodiru u epidermu, potičući proizvodnju kolagena i elastina – ključnih elemenata za zdrav i mladenački izgled kože. Osnovni tečaj pruža polaznicima priliku da otkriju svijet mikroigala i ovladaju vještinama koje stoje iza ovog inovativnog tretmana.

Anatomija i fiziologija kože – temelji razumijevanja

Prvi korak tečaja fokusira se na detaljno razumijevanje anatomije i fiziologije kože. Polaznici će naučiti o slojevima kože, njezinoj strukturi te važnim biološkim procesima koji se odvijaju unutar nje. Ovo je ključno znanje kako bi se pravilno primijenila tehnika microneedlinga i postigao željeni učinak na koži.

Upoznajte se s Micropen uređajem

Nastavljajući dalje, polaznici će biti upoznati s Micropen uređajem, istražujući njegovu strukturu, funkcionalnosti te pravilnu uporabu. Ovaj segment tečaja omogućuje polaznicima da steknu povjerenje u rukovanju uređajem, postavljanju igala te prilagodbama dubine prodiranja prema individualnim potrebama klijenata.

Praktične vještine i tehnike tretmana

Jedan od ključnih dijelova tečaja posvećen je praktičnim vještinama i različitim tehnikama tretmana microneedlinga. Polaznici će imati priliku primijeniti svoje teorijsko znanje u praksi, učeći pravilne pokrete, brzinu prodiranja igala te specifičnosti tretmana za različite tipove kože.

Savjeti o njezi nakon tretmana

Tečaj podučava važnost pravilne njege nakon tretmana microneedlinga. Polaznici će dobiti smjernice o odabiru odgovarajućih proizvoda za njegu kože, kao i savjete kako pravilno educirati klijente o postupcima nakon tretmana.

Ključne informacije:

• Ponuda uključuje tečaj po izboru u Aromavita Bella Donna Beauty centru u Varaždinu

• Početno iskustvo nije potrebno

• Edukacija se vrši individualno

• Tečaj obuhvaća teorijski i praktični dio

• Trajanje tečaja ovisi o odabranom tečaju

• Termini održavanja: Po dogovoru s polaznikom

• Edukativni materijali su uključeni u cijenu

• Svaki polaznik koji uspješno savlada tečaj dobiti će certifikat o položenoj edukaciji

Košarica
Scroll to Top