Skin boosteri Juliette Armand

Skin Boosteri su zaista alternativa agresivnim estetskim tretmanima, jer daju kozmetološki odgovor na estetsku problematiku, te zaista uz njih dobijete na vremenu odgode odlaska na estetske zahvate.

Skin Boosteri donose revoluciju u kozmetologiji , pružaju maksimalnu efikasnost na potpuno prirodan i siguran način. Kompleksne, dinamične i tehnološki napredne formule djeluju kao stanični pojačivači sa maksimalnim učinkom.
Nove tehnologije sastojaka u vidu kozmetičkih dronova kao nosača tvari, ukrižene hijaluronske kiseline koja se postepeno otpušta, biopeptidnih kompleksa i drugih  high – end supstanci daju kroz Skin Boostere vrijedan kozmetološki odgovor na najčešću problematiku.

Akne, pigmentacijeApocalypsis  terapija –  efekt srednje dubokog kemijskog pilinga
Anti – age – Chronos terapija – efekt mezoterapije
Bore čela i lica  – Thavma terapija – efekt botoxa
Područje očiju – Opsis terapija – efekt blefaroplazme

Svi tretmani boosterima su iznimno ugodni. Tretmani se izvode po strogom protokolu rada počevši od kemijskog pilinga da bi se uklonile mrtve stanice i prirodno potaknuli regeneracijski procesi. Slijedi nanošenje seruma i maski ciljanim redoslijedom da bi boostali kožu potrebnim supstancama i potakli stanične procese.
Iznimka je Apocalypsis tretman gdje se samo nanosi fitopiling u kombinaciji sa 20% AHA kiselinama da bi se izazvala intenzivna eksfolijacija.
Tretmani boosterima traju 60 min. Za potpuni učinak potrebno je 3-5  tretmana uz nastavak kućne njege.

Kandidati

Akne, pigmentacije – Apocalypsis terapija
Bore, dehidrirana, suha i opuštena koža – Chronos terapija
Bore na čelu i sitne bore lica – Thavma terapija
Podočnjaci i bore oko očiju – Opsis terapija

Rezultati

Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana, međutim potrebno je 3-5 tretmana za maximalan učinak. Uz nastavak kućne njege rezultati su održani 6 mjeseci.

Iznimka je  Apocalypsis tretman gdje su rezultati vidljivi nakon eksfolijacije koja traje 4-5 dana, a konačan rezultat mjesec dana nakon tretmana. Broj Apocalypsis tretmana ovisi o težini problema. Kod blažih oblika akni i površinskih pigmentacija čak i 1-2 tretmana daju odlične rezultate.

Oporavak

Svi Skin Boosteri osim Apocalypsis terapije ne zahtijevaju vrijeme oporavka. Nakon Apocalypsis tretmana lice bude crveno uz osjećaj zatezanja kože. Najintenzivnije crvenilo se javlja 1-2  dana nakon tretmana nakon čega kreće intenzivna eksfolijacija koja traje 5-7 dana. U tom periodu se zabranjuje dirati i grebati lice, umivati se, čistiti lice i nanositi bilo kakve kozmetičke preparate osim visokog zaštitnog faktora. Zabranjuje se izlaganje suncu, intenzivni trening i saune. Nakon završene eksfolijacije potrebno je napraviti profesionalni Recovery tretman.

Košarica
Scroll to Top