Akcija kroz listopad

Drage naše klijentice i klijenti,

S dolaskom listopada pripremili smo za vas posebnu akciju u salonu Aromavita kako bismo vam pružili priliku da zablistate i osjećate se sjajno uz nevjerojatne popuste na naše najpopularnije tretmane!

Što vam nudimo ovog mjeseca?

King Shape tretman – 50% popusta!
Želite li oblikovati svoje tijelo i smanjiti masne naslage, King Shape tretman je idealan za vas. Kombinacija ultrazvučnih i radiofrekvencijskih tehnologija osigurava učinkovite i vidljive rezultate. Iskoristite ovaj nevjerojatan popust i priuštite si tretman koji će vam pomoći oblikovati tijelo na najbolji mogući način!

10D zeleni lipo laser – 40% popusta!
Ovaj revolucionarni tretman pomaže u smanjenju masnih stanica bez kirurškog zahvata, potpuno bezbolno i sigurno. Ovaj zeleni lipo laser je savršen izbor za sve koji žele nježan, a učinkovit način skidanja suvišnih centimetara. Sad je pravo vrijeme da isprobate ovaj tretman uz fantastičan popust!

Micropen tretman – 20% popusta!
Za blistav ten i obnovu kože micropen tretman je pravi izbor. Tretman potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, pomažući koži da postane zategnuta, glatka i mladolika. Također, ne zaboravite da micropenom možemo tretirati i strije i ožiljke! Pobrinite se za svoju kožu i uživajte u njezinoj obnovljenoj svježini po sniženoj cijeni!

Kako iskoristiti akciju?

Akcija traje cijeli mjesec listopad, stoga ne propustite priliku da se nagradite i uljepšate po posebnim cijenama. Broj termina je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto što prije!

Kontaktirajte nas!

Kliknite sami i zabilježite se za termin koji Vam odgovara preko našeg on-line naručivanja ili nas nazovite na 0916252524.

Vidimo se u salonu Aromavita-BellaDonna, gdje je vaša ljepota naša misija!



Košarica
Scroll to Top