TECAR ’55 – 2 +1 gratis

, ,

TECAR ’55 – 2 +1 gratis

200,00 

Ugrabite posebnu pogodnost – Platite 2 TECAR tretmana od ’55 min a mi Vam poklanjamo još 1 TECAR tretman od ’55 min gratis!

Tecar je jedini uređaj koji kombinira radiofrekvencijsku (tecar), transdermalnu i vrlo snažnu ultrazvučnu terapiju. Izrađen je od biokompatibilnih materijala kako bi se osigurala maksimalna sigurnost terapeuta i pacijenta. Radiofrekvencijska (tecar) terapija upotrebljava izmjenične struje visokih frekvencija, pri čemu se stvara elektromagnetska energija, a u oboljelom tjelesnom segmentu se razvija toplina koja smanjuje bolove i otekline, potiče cijeljenje i regeneraciju tkiva, te opušta mišiće.

Tecar je jedini uređaj koji kombinira radiofrekvencijsku (tecar), transdermalnu i vrlo snažnu ultrazvučnu terapiju. Izrađen je od biokompatibilnih materijala kako bi se osigurala maksimalna sigurnost terapeuta i pacijenta. Radiofrekvencijska (tecar) terapija upotrebljava izmjenične struje visokih frekvencija, pri čemu se stvara elektromagnetska energija, a u oboljelom tjelesnom segmentu se razvija toplina koja smanjuje bolove i otekline, potiče cijeljenje i regeneraciju tkiva, te opušta mišiće. S druge strane, transdermalna terapija u kombinaciji s radiofrekvencijskom (tecar) terapijom je bezbolna terapijska metoda bez nuspojava koja koristi električne impulse niske frekvencije kako bi transdermalno prenijela aktivne sastojke s visokom molekulskom težinom u stanične intersticijalne prostore bez korištenja lijekova ili homeopatskih proizvoda. Stimulacijski električni val proizvodi generator konstantne struje koji može procijeniti različite otpore kože, sa stabilnim i ponovljivim uvjetima. S odgovarajućom varijacijom električnih parametara, ova metoda omogućuje vehikulaciju tvari kroz kožu bez utjecaja na tkivo i može doprijeti do optimalne dubine. Uređaj se temelji na sinergijskom djelovanju Tecara, tlačnog vala i infiltracije bez igle. U mogućnosti je stupiti u interakciju s tkivom primatelja, uspijevajući modificirati njegove karakteristike i učiniti ga spremnim za prihvaćanje posebno formuliranih molekula. Za potrebe koje nadilaze infiltrativnu praksu, uređaj ima namjenski odjeljak također za Tecar (kapacitivni i otporni) i SIN (tlačni val i dijatermiju) tretmane.

Podaci o trgovcu

  • Naziv trgovine: Aromavita
  • Trgovac: Aromavita
  • Adresa: Frana Kurelca 5
    Varaždin
    42000
  • Još nema osvrta!
Košarica
TECAR ’55 – 2 +1 gratis
200,00 
Scroll to Top