Analiza lica

Jedan od najvećih problema kod njege kože, koji ujedno uzrokuje i loša stanja te kožne probleme, nepoznavanje vlastitog tipa kože i korištenje pogrešnih proizvoda! 

Aparat za analizu lica je inovativan način da brzo i efikasno upoznate svoju kožu kroz SVAKI mogući aspekt. Tip kože je samo jedan sitan detalj u moru informacija o vašoj koži koje vam ovaj genijalan aparat daje do znanja. Analizom dobivate uvid u površinske slojeve kože (stanje sebuma, bora, pora, mitesera, jakost kožne barijere…), kao i one dubinske (UV utjecaj na kožu, kolagenska vlakna, pigmentacija, PL osjetljivost…), a čak možete vidjeti i način na koji će vaša koža stariti. 

Prilikom analize, aparat vas detaljno informira o svakom aspektu i elementu kože, njezinih različitih slojeva, kakvo je vaše trenutno stanje, kakva prehrana vam se preporuča generalno, ali i s obzirom na svaki aspekt vaše kože i eventualne “problematike”. Daje vam prijedloge i savjete što činiti za prevenciju određenih problema, te kakvi vam se proizvodi i tretmani preporučuju za njegu. 

Cijeli izvještaj analize na svoj mobilni telefon (jednostavnim učitavanjem QR koda).

Aparat za analizu lica
Košarica
Scroll to Top