U našem centru Vaša ljepota i njega su nam na prvom mjestu!

Salon Aromavita s ponosom vam predstavlja niz novih, vrhunskih tretmana koji će vašu njegu podići na potpuno novu razinu. Uvođenjem depilacije voskom, lash lift i brow lift tretmana, kao i parafinske kupke za ruke i noge te profesionalne pedikure, uz već postojeće usluge oblikovanja i njege tijela, naši stručni terapeuti i kozmetičari omogućit će vam da cjelokupnu njegu tijela obavite na jednom mjestu. Ovi tretmani prilagođeni su vašim potrebama, s naglaskom na kvalitetu, dugotrajne rezultate i osjećaj ugode.

Depilacija voskom – Zaboravite brige o neželjenim dlačicama!

U salonu Aromavita nudimo profesionalnu depilaciju voskom, koja je savršen izbor za sve koji žele dugotrajno glatku i nježnu kožu. Vosak učinkovito uklanja dlačice iz korijena, a tretman je prilagođen svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu. Prednosti depilacije voskom su višestruke: smanjuje iritacije, usporava rast dlačica, a koža ostaje svilenkasto glatka tjednima.

Zašto odabrati depilaciju voskom u Aromaviti?
Naši stručni terapeuti koriste visokokvalitetni vosak koji smanjuje bol i iritacije te pruža dugotrajan osjećaj glatkoće, a tretmani se izvode u potpuno higijenskim uvjetima.

Lash Lift – Prirodne trepavice koje oduzimaju dah!

Ako želite naglasiti svoje trepavice bez korištenja ekstenzija ili maskare, lash lift je savršen tretman za vas! Ovaj popularni tretman podiže i uvija vaše prirodne trepavice, dajući im izražajan, ali prirodan izgled koji traje do 6-8 tjedana. Lash Lift je idealan za sve one koji žele svakodnevno izgledati svježe, bez potrebe za dodatnim šminkanjem.

Što možete očekivati od lash lift tretmana?
U salonu Aromavita koristimo najkvalitetnije proizvode koji štite vaše trepavice i daju dugotrajne rezultate. Nakon tretmana, vaše će trepavice biti podignute, uvijene i vizualno gušće, bez oštećivanja ili potrebe za svakodnevnim uvijanjem.

Brow Lift – Savršeno oblikovane obrve, bez napora!

Obrve su okvir vašeg lica, a s brow lift tretmanom postići ćete savršen oblik i volumen obrva koje će trajati tjednima. Ovaj tretman podiže i fiksira dlačice obrva u željeni smjer, stvarajući puniji i uredniji izgled, bez potrebe za svakodnevnim uređivanjem.

Zašto odabrati brow lift?
Savršen je za sve one koji žele naglasiti svoje prirodne obrve i postići definirani izgled koji traje, bez potrebe za olovkom ili gelom za obrve. Naši stručnjaci u Aromaviti prilagodit će tretman vašim potrebama, stvarajući oblik koji savršeno odgovara vašem licu.

Parafinske kupke za ruke i noge – Dubinska hidratacija i njega

Ako tražite način kako vratiti mekoću i hidrataciju svojim rukama i stopalima, parafinske kupke su pravi izbor. Ovaj luksuzni tretman dubinski hidratizira, poboljšava cirkulaciju i čini kožu nježnom i mekom. Parafinske kupke su posebno korisne za one s isušenom kožom, osobama koje pate od artritisa ili jednostavno žele osjećaj potpunog opuštanja.

Prednosti parafinske kupke:
✔ Dubinska hidratacija i obnova kože
✔ Pomaže u opuštanju mišića i zglobova
✔ Poboljšava cirkulaciju i njeguje kožu

U salonu Aromavita nudimo parafinske kupke za ruke i noge, a tretman se može kombinirati s pedikurom za potpuno osvježavajuće iskustvo.

Pedikura – Lijepa i njegovana stopala svaki dan!

Naša pedikura nije samo estetski tretman, već i neophodna njega za zdrava i lijepa stopala. U Aromaviti koristimo profesionalne proizvode i tehnike koje će vaša stopala ostaviti glatkima, zdravima i spremnima za svaki korak. Osim osnovne njege noktiju i kože, naša pedikura uključuje i masažu stopala, što dodatno potiče cirkulaciju i daje osjećaj ugode i opuštanja.

Zašto odabrati pedikuru u Aromaviti?
Naš tim stručnjaka osigurava da svaki tretman bude prilagođen vašim potrebama, koristeći vrhunske proizvode i tehnike za dugotrajne rezultate.

Aromavita – Vaša oaza ljepote i opuštanja

Uvođenjem ovih novih usluga, uz one već svima dobro poznate, salon Aromavita postaje vaša destinacija za potpunu njegu tijela, od glave do pete. Naši tretmani su prilagođeni vašim individualnim potrebama, a stručni tim se brine da svaki posjet bude jedinstveno iskustvo ljepote i opuštanja.

Rezervirajte svoj termin već danas i uvjerite se zašto je Aromavita pravi izbor za vašu ljepotu i njegu!

Rezervirajte svoj termin on line ili nas kontaktirajte na 0916252524, a mozete nas i posjetiti na adresi Tome Blažeka 3 kako biste zakazali svoj termin. Tu smo za Vas u svako doba!

Košarica
Scroll to Top